Foci

Feljelentik adócsalásért a Real Madrid középpályását

Újabb labdarúgó keveredett adócsalási ügybe: ezúttal Luka Modric az áldozat. A Marca beszámolója szerint a madridi ügyészségi iroda kivizsgálta a horvát labdarúgó ügyét és arra a megállapításra jutott, hogy összesen 870.728 euróval károsította meg a spanyol állami kincstárat 2013 és 2014 között.

Az ügyészség ráadásul felfedezte, hogy Man szigetén vannak befektetései a középpályásnak, amely akár újabb csalás része lehet. Man egy Ír-tengerben fekvő sziget, amely nem része az Egyesült Királyságnak, ám a brit koronafüggőségek közé tartozik. A

According to the Prosecutor’s Office, the fraud could be even greater, given that the National Fraud Investigation Office (ONIF) has detected the possible existence of player finances on the Isle of Man. A per szintén érinti Modric feleségét és az Ivano SARL céget Luxemburgban.

Modric nem az első – és vélhetően nem az utolsó – futballista, aki lebukik, kedden éppen csapattársa, Marcelo fizetett be fél millió eurót, miután beismerte, hogy vétett a spanyol törvények ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik