Foci

Nagy dobásra készül a Barcelona

Az FC Barcelona továbbra is szeretné megerősíteni a keretét egy világklasszis támadóval. Nem is akármelyik csatárt nézték ki maguknak, hanem az egyik legnagyobb rivális, az Atlético Madrid játékosát: Antoine Griezmannt.

A francia támadó szerződésében ugyanis van egy záradék, amely 100 millió euróban állapítja meg a klasszis árát, s amelyről a katalánok úgy vélik, egy korrekt ajánlat, legalábbis egy Griezmann kaliberű labdarúgóért. Már a nyáron is pedzegette a Barca, hogy nem tudnának-e megegyezni Neymar távozása után, de mivel a FIFA átigazolási tiltása még érvényben volt a madridiaknál, a kivásárlási ár akkor 200 millióra ugrott.

Griezmann egyébként nagyon jól érzi magát az Atléticónál, annak ellenére, hogy idén csak három gólt lőtt a La Ligában és a Bajnokok Ligájában összesen. Egyes híresztelések szerint pont azért van gyenge idénye, mert már más klub jár az eszében. Azt persze hatalmas túlzás lenne állítani, hogy pont a Barcelonára vágyna, de minden bizonnyal a téli átigazolási szezonban hallunk még az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik