Foci

A Marseille-drukkereknek elege van Evrából, a játékos beszólt nekik

Vasárnap az Olympique Marseille focicsapata 5-0-ra legyőzte a Caent, így ott van a negyedik helyen a francia bajnokságban, mindössze egy pontra a harmadik Lyontól elmaradva. Gondolhatnánk, hogy ünnepi hangulatban telt a meccs, de nem. Az ESPN cikke szerint a szurkolók többször is Patrice Evrát szidalmazó rigmusokat skandáltak, illetve feltartottak egy transzparenst, amin az állt:

Azt hitted, nagyobb vagy, mint a klub és a szurkolók. Nem akarunk többé ebben a mezben látni. Evra, tűnj el!

Ez csak egy volt a sok közül, a szemére vetették egy másik feliraton, hogy túl sokat nem kérnek a drukkerek, csak hogy a játékosok legyenek profik és tiszteljék a szurkolókat.

Az üzenetek egy hétközi balhé miatt vannak. Az Európa Ligában, a Vitória otthonában játszott a Marseille, amikor a francia drukkerek egy csoportja szidni kezdte a bemelegítésnél Evrát. A veterán francia játékos begőzölt, majd egy karate-mozdulattal fejberúgta az egyik drukkert, amiért a találkozó magyar játékvezetője, Bognár Tamás még a kezdő sípszó előtt kiállította.

Evra részéről sem maradt el a válasz a drukkereknek, az Instagramon azt írta, köszi „az igazi Marseille-drukkereknek” azt a sok támogatást, amit kapott. Ezek után biztos, hogy lesz folytatása az Evra-drukkerek csatának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik