Foci

Neymar már a saját edzőjének is nekiment Párizsban?

Nincs olyan nap, hogy ne lenne valamilyen új információ Neymar párizsi karrierjéről. Először Edison Cavanival balhézott össze a büntetőkön, azóta pedig kiderült, az egész csapat forrong, hogy micsoda kivételezésben részesül a brazil szupersztár.

Most a Marca azt írja, Neymar már a vezetőedzőnek, Unai Emerynek is nekiment: a vezetőséghez rohant vélt vagy valós sérelmei miatt.

Állítólag az nem tetszik a brazil támadónak, hogy Emery szeret a videofelvételekkel bíbelődni, alkalmanként akár félórát is eltöltenek a képernyők előtt, hogy a soron következő ellenfelek játékát kielemezzék.

Neymarnak több időre van szüksége, hogy megszokja az új rendszert és a csapattársait. De a csapattársainak is időre van szüksége, hogy megszokják az ő stílusát, jelenlétét

– mondta Emery.

Ő az a játékos, aki életveszélyes, ha nála van a labda. Ő Neymar, ő ilyen. Néhány videót azért áttanulmányozunk, hogy továbbfejlődjön, hogy ő legyen a legjobb

– tette hozzá diplomatikusan a menedzser. Az állítólagos balhéról nem tett említést.

A spanyol lap még hozzáteszi, Neymar nem elégedett azzal sem, hogy megosztják a büntetőket Cavanival, de annak örül, hogy megkapja a teljes szabadságot Emerytől a pályán.

A szappanopera pedig folytatódik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik