Foci

Szélesi Zoltán kapitányként elszenvedte első vereségét

Nem kell nagy dologra gondolni, csak a megbízott kapitány focizgatott kicsit és a gyengébb csapatba került.

Arról, hogy elkészült a Szombathelyi Haladás pazar stadionja, már beszámoltunk, de most az a hír, hogy immár futballoztak is benne. A haladas.hu beszámolója szerint csütörtök este szép számú közönség előtt a 80-as, 90-es évek magyar válogatottja a Haladás korábbi játékosaival tartotta a megnyitóra készülő új stadion főpróbáját, avagy bonyolódott futballpárharcba és szenvedett 2-0-ás vereséget.

Tessék figyelni az összeállítást, akadnak benne komoly nevek:

  • Haladás: Hegedűs (Németh G.) – Kaj (Hegyi), Vörös Cs. (Seper), Horváth R,  Tóth P. –  Somfalvi (Topor), Tóth M. (Szekér), Molnár B (Jagodics), Sipos (Kovács Zs.) – Kenesei (Vidóczi), Illés (Iszak).
  • Magyar válogatott: Brockhauser – Szélesi, Mészöly, Dragoner, Keller – Fehér, Márton, Détári, Vincze, Halmai – Waltner. Cserék: Véber, Telek, Hámori, Szélesi, Sallói, Végh.

Szóval kis időutazásban vehettek részt a szurkolók, akik azt láthatták, hogy az aktuálisan leginkább közszájon forgó, legérdekesebb név, az egyfajta átmeneti (vagy nem) megoldásként a válogatott idei utolsó két barátságos mérkőzésére szövetségi kapitányként kinevezett Szélesi Zoltánnal felálló nemzeti tizenegy a házigazdák első támadásából gólt kapott. Pont a “szövkap” által felügyelt oldalról érkezett Molnár bal oldali beadása, amit Kenesei Krisztián hat méterről a kapu közepébe vágott (1-0).

A tizedik percben már 2-0-át mutatott az eredményjelző, mivel egy kontra után ismét Kenesei érkezett és fejezett be gólt érően egy centerezést. Így alakult ki a végeredmény: 2-0.

(Kiemelt kép: haladas.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik