Foci

Mourinho: Egy nap majd elmondom az igazat a Barcáról

Joan Laporta, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi elnöke még 2013-ban azt nyilatkozta, José Mourinho bejelentkezett hozzájuk, hogy szívesen lenne vezetőedző. Ez még 2008-ban történt, amikor a portugál eljött a Chelsea-től, de a katalánok aztán Pep Guardiolát nevezték ki – aki négy év alatt 14 trófeát, közte három bajnoki címet és két BL-t nyert a csapattal –, Mourinho pedig az Inter trénere lett.

Egy napon talán majd elmondom az igazat. Vannak dolgok, amiket inkább megtartok magamnak. Vagy egyszer majd elmondom. Amikor már nagyon öreg leszek

– mondta a francia Telefootnak a jelenleg a Manchester Unitedet irányító Mourinho a meghiúsult barcelonai kalandról. A portugál egyébként 1996 és 200 között előbb Bobby Robson, majd Louis van Gaal edzői stábjának a tagja volt.

A Real Madridól már nyitottabban beszélt. Azt mondta, amikor 2013-ban távozott, az az ő döntése volt. Nem volt boldog, márpedig ő akkor sikeres, amikor boldog. Szerinte a Real nagyon jó kezekben van Zinedine Zidane-nál, a francia nyeri a trófeákat, egy napon pedig a világ legjobb edzője lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik