Foci

Dollt eltiltották a derbiről, a Fradit megbüntették

Kedden ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsági és az alábbi határozatok születtek az mlsz.hu cikke szerint:

    • Doll Thomas Jens-Uwe vezetőedző (FTC) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Mindez azt jelenti, hogy Thomas Doll kihagyja a hétvégi, Újpest elleni derbit.

  • A FEB a Haladás-Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
  • A FEB a Puskás-FTC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
  • A FEB a Balmazújváros-Fehérvár mérkőzéssel kapcsolatban a Balmazújvárost szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (huhogás) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ez alapján nem büntették meg a felcsúti meccs után őszintén nyilatkozó Böde Dánielt, aki arról beszélt: megyei mérkőzésen a játékvezető rendőri kísérettel hagyta volna el a pályát, és hogy óvodás szinten nem fújnak olyanért tizenegyest, mint ellenük. Azzal egyenlített a Puskás Akadémia és lett 1-1 a mérkőzés.

A kispadtól elküldött Thomas Doll helyett Máté Csaba nyilatkozott, ő azt mondta: mivel a Videoton botlott, nekik is kellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik