Foci

Itt a Barcelona karácsonyi kívánságlistája

A Marca úgy tudja, hogy a katalán óriásklub kidolgozta azt a névsort, és stratégiát, amely a januári átigazolási időszakban megszerzésre ajánlott labdarúgókat célozza.  A lista élén továbbra is a Liverpool középpályása, Philippe Coutinho áll.

A Barca már a nyáron megpróbálta elcsábítani a brazilt, de a vörösök szilárdan ellenálltak, felbátorodva a Neymarból befolyó összegen ők is 200 milliós kivásárlási árat mondtak a Barcának.

A Barcához télen érkezhet a kolumbiai válogatott belső védője, a 23 éves Yerry Mina. Állítólag vele már megállapodtak, de az még a levegőben lóg, hogy mikor csatlakozik.

A Barca el akarja adni a kevés lehetőséghez jutó Arda Turant, és szeretne helyette egy új, fiatalabb játékosr, de a török még nemzete csúcscsapatának, a Galatasaraynak az ajánlatát is elutasította, mondván neki 2020-ig él a szerződése.  Ettől a katalán klub még minden bizonnyal megszerzi a három jelölt, Marco Verratti (PSG), Jean Michael Seri (OGC Nizza) és Leon Goretzka (Schalke 04) egyikét. Legjobban nyilván Verrattinak örülnének, mert azzal legalább kicsit visszavágnának Neymar elcsábításáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik