Foci

Neymarékat meghódította a magyar találmány

A magyar futball sajnos messze van attól, hogy egy szinten emlegessék a brazillal, de a Teqball nevű magyar találmány, amely arra hajaz, mintha a lábteniszt egy meghajlított pingpongasztalon játszanák, máris meghódította a selecao tagjait.

Legalábbis erről árulkodik az a videó, amelyen többek között Neymar, Philippe Coutinho és Dani Alves látható, amint az öltözőben és az edzőpályán bűvölik a labdát.

https://www.facebook.com/TeqballHungary/videos/1563764217012947/
“Igazán büszkék vagyunk arra, hogy bejutottunk a brazil válogatott öltözőjébe. Megtiszteltetés számunkra, hogy még a legnagyobb nemzetközi játékosok, köztük Neymar is a mi asztalunkon tökéletesítik futballtudásukat” – mondta Borsányi Gábor a Teqball társalapítója, aki egyben a nemzetközi Teqball Szövetség, a FITEQ elnöke.

Ha azt is megemlítjük, hogy pár napja Luxemburgban olyan legendák próbálták ki a Teqballt, mint a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Carles Puyol, a franciák hasonló címekkel rendelkező klasszisa, Robert Pires, vagy Ruud Gullit, az 1988-as Eb-győztes holland válogatott csapatkapitánya, akkor tényleg úgy tűnik, hogy a magyar találmány nagy jövő előtt áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik