Foci

Januárig parkolópályán a portugál középpályás

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem fogadta el a Leicester City fellebbezésért Adrien Silva ügyében. Az idei év egyik legfurább átigazolási baklövése volt, hogy a Rókák

14 másodperccel az átigazolási határidőn túl adták be a papírmunkát, emiatt nem hagyta jóvá a nemzetközi szövetség a transzfert.

Mindkét csapat szerette volna elintézni, hogy a 22 millió eurót üzlet létrejöjjön, azonban szerdán a bíróság is azt mondta: a szabály, az szabály.

Silva jelenleg a Leicester mérkőzéseit látogatja a lelátókon és a BBC beszámolója szerint a Belvoir Drive-i edzőközpontban tréningezik – a szabályoknak megfelelően a csapattól külön. A döntés értelmében a téli átigazolási szezonig, vagyis januárig nem léphet pályára az angol csapatban, a Sportingnál pedig úgy fest már nem veszik számításba: vasárnap a Porto elleni bajnoki után érzelmes búcsút vett a szurkolóktól és a csapattársaktól egyaránt (képünkön ez látható).

A portugál középpályás az Andorra és Svájc elleni világbajnoki selejtezőkre nem kapott meghívót a válogatottba és nem lenne meglepő, ha így is maradna, míg újra formába nem lendül. Addig egyedül edz és vár a sorára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik