Foci

0-2-ről mentett pontot Dárdai csapata a Bayern München ellen

A Bayern München labdarúgócsapata a héten 3-0-ra kikapott a PSG-től a Bajnokok Ligájában, majd rá egy napra kirúgták a vezetőedzőt, Carlo Ancelottit. Willy Sagnol vette át ideiglenesen az irányítást, így ő állította össze a csapatot Dárdai Pál csapata, a Hertha elleni vasárnapi bajnokira, Franck Ribéry és Arjen Robben, két olyan játékos is visszakerült a kezdőbe, akik a hírek szerint megpuccsolták Ancelottit.

A Bayern számára jól indult a meccs, a vendégek a 10. percben szereztek vezetást Hummels fejesével, és ugyan nem sokkal később a játékvezető büntetőt adott a berlinieknek, ezt a videóbírózás után visszavonta. Jól látszott, hogy Martínez a labdát találta el, amikor szerelte Daridát.

A müncheniek a második félidő elején megduplázták előnyüket, Lewandowski verte meg a védőjét, majd lőtt a kapuba. Viszont ezután már nem az történt, amit a bajorok akartak, feltámadt ugyanis Dárdai csapata, előbb Duda szépített, majd Kalou egyenlített egy szabadrúgás után.

Az összefoglaló:

Bár a végén a Bayern München nagyon nyomott, igazán nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni a vendégek. Így edzőváltás ide, kétgólos előny oda, nem sikerült kilábalni a gödörből a Bayernnek, amely már három mérkőzés óta nyeretlen.

Eredmény – Bundesliga, 7. forduló

Hertha BSC – Bayern München 2-2 (0-1)

Gólszerzők: Darida (51.), Kalou (56.) illetve Hummels (10.), Lewandowski (49.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik