Foci

Kiizzadta a Real Madrid a győzelmet

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert az Alavés vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidőben a Bajnokok Ligája-győztes vendégeknél Dani Ceballos a szezon során először került be a Királyiak kezdőcsapatába, amit alaposan meghálált. A spanyol középpályás a tizedik percben szerzett vezetést a fővárosiaknak, miután valahogy keresztülverekedte magát a védőkön.

Úgy tűnt mégsem vendég-előnnyel vonultak pihenőre a csapatok, ugyanis Munir El Haddadi a 40. percben remekül ívelt a tizenhatos közepére, Manu Garcia pedig tökéletesen fejelt a bal fölső sarokba. Csakhogy Ceballos egy kapushibát kihasználva pár perccel később kíméletlenül bevágta a labdát a bal alsóba.

A második 45 percben mindkét fél előtt adódtak nagy lehetőségek, a hazaiak kétszer is kapufáig jutottak, az eredmény azonban nem változott.

A királyi gárda sorozatban 12. bajnokiját nyerte meg idegenben, ezzel beállította az FC Barcelona 2010/11-es spanyol csúcsát. Az Alavés az idény első gólját szerezte a Real Madrid ellen.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmények – La Liga, 6. forduló

Alavés – Real Madrid 1-2 (1-2)
Gólszerző: Garcia 40′ ill., Ceballos 10′ 43′

Atlético Madrid-Sevilla 2-0 (0-0)
Gólszerző: Carrasco 46′ Griezmann 69′

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik