Foci

Kiakadtak a diósgyőri drukkerek a játékvezetői hibákon, az MLSZ-hez fordulnak

Az elmúlt fordulókban több játékvezetői ítélet is a DVTK labdarúgócsapatát sújtotta az NB I-ben, a legutóbbi a Paks ellen 4-2-re elveszített bajnokin történt: 2-2-es állásnál nem adták meg Makrai Gábor gólját, pedig a visszajátszáson egyértelműen látszik, hogy a diósgyőri játékos nem volt lesen.

A Paks elleni mérkőzés összefoglalója, Makrai meg nem adott találata 6:03-tól:

A csapat szurkolóinál most fogyott el a türelem, nyílt levelet írtak a Magyar Labdarúgó Szövetségnek (MLSZ), amit az 1910.hu-n közöltek (a teljes levelet ITT lehet elolvasni).

Az elmúlt hetek súlyos, az OTP Bank Liga egyes mérkőzéseinek végeredményét egyértelműen befolyásoló, ám látszólag következmények nélkül maradt döntéseit kérjük a lehetőségeikhez mérten, kellő körültekintéssel, a közvéleményt maradéktalanul tájékoztatva szíveskedjenek kivizsgálni

– írták, hozzátéve, hogy elég volt a mellébeszélésből és a mundér becsületéből.

„Ezúttal érdemi reakciót várunk, amelyben arról tájékoztatják a szurkolókat, sportvezetőket, a klubokért dolgozó szakembereket, és persze nem utolsósorban azokat a játékosokat, akiket rendre elmeszelnek akár több mérkőzésre is egy-egy meggondolatlan, elhibázott tettükért, hogy miképpen szankcionálja az MLSZ a súlyos játékvezetői tévedéseket.”

Javaslatot is tettek, méghozzá arról, hogy legyen egy olyan, tételes szankciókon alapuló direktíva, ami a szurkolók számára is ismert.

„Tudjuk jól, hogy a játékvezetők is emberek, épp ezért nem tévedhetetlenek. Azonban látni kell, hogy az elmúlt hetek eseményei rengeteg problémára mutattak rá, mellyel kapcsolatban a szurkolók méltán várják el a Szövetségtől a megfelelő intézkedéseket” – írták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik