Foci

Látványos gólokkal nyert az Európa-bajnok otthonában a magyar fociválogatott

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott pénteken az Európa-bajnok Németország vendégeként játszott felkészülési mérkőzést. Az mlsz.hu cikke szerint a mieink a 15. percben kissé váratlanul szereztek vezetést, Zsótér Donát nagyszerű lövésénél tehetetlen volt a német kapus.

Az első félidőben volt még egy keresztlécen csattanó lövésünk, majd a 60. percben Vida Máté már eredményes volt szabadrúgásból.

A németek nem sokkal később szépítettek, majd a végéig támadtak az egyenlítésért, de hiába, a mieink 2-1-re nyertek. Michael Boris csapata a szeptember 5-én rajtoló Eb-selejtezőre készülnek. (A videókat a rangado.hu-n találtuk.)

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Németország-Magyarország 1-2 (0-1)

Magyarország: Demjén Patrik (Bukrán Erik, 46.) – Csernik Kornél (Szivacski Donát, 46.), Lenzsér Bence (Jancsó András, 46.), Kecskés Ákos (Hegedűs János, 46.), Tóth Bence (Szalai Attila, 46.), Spandler Csaba (Óvári Zsolt, 62.) – Vida Máté (Haris Attila, 62.), Szoboszlai Dominik (Szabó Bence, 62.), Zsótér Donát (Katona Máté, 46.) – Bíró Bence (Koszta Márk, 62.), Makrai Gábor (Kundrák Norbert, 46.)

Gólszerző: Eggestein a 65., ill. Zsótér 15., Vida 60.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik