Foci

Mészáros Lőrinc horvát csapata megvette a Vidi csatárát

A Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy 22 éves horvát játékosa, Mirko Maric Eszéken folytatja pályafutását, miután a horvát klub kivásárolta szerződéséből. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem hozták nyilvánosságra az átigazolási összeget, a transfermarkt.com mindenesetre 550 ezer euróra taksálja a csatárt.

Találtunk egy helyet, ahol csillogó szemekkel beszélnek Mészáros Lőrincről
Az új horvát csodacsapatnál, az NK Osijeknél jártunk, ahol Orbán Viktor barátja egy lépésre van attól, hogy szentté avassák. Helyszíni riport Eszékről.

Maric idén februárban érkezett a Dinamo Zagrebtől, 12 magyar bajnokin játszott, igaz, csak háromszor volt kezdő, általában cserekánt állt be. Így is szerzett két gólt. A mostani idényben négy bajnokin és hat EL-selejtezőn összesen 257 percet játszott, gólt nem szerzett.

Az eszéki együttes a most zajló idényben hét forduló után a negyedik helyen áll a horvát bajnokságban. Az együttes nagyon közel járt ahhoz, hogy főtáblás legyen az Európa Ligában, az Austria Wien elleni párharcot az idegenben lőtt gólokon bukták el a playoff körben.

Fotó: vidi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik