Foci

Az Európa Liga helyett a Puskás Akadémiát választotta a szélső

Bejelentette Liridon Latifi szerződtetését a Puskás Akadémia hivatalos honlapja.

Az igazolás furcsasága, hogy a 23 éves koszovói születésű, háromszoros albán válogatott szélső azután igazolt Felcsútra, hogy bejutott csapatával az Európa Ligába. Az SK Skenderbeu tehetségét egyébként az albán futball nagy reménységeként tartják számon, sajtóértesülések szerint Oroszországból a Rosztov, a Lokomotiv Moszkva és a Terek Groznij is vitte volna a középpályást.

A borozani.com augusztus tizennegyedikén már megszellőztette, hogy Latifi a Puskás Akadémiába szerződhet, ami viszont tényleg elképesztő – már ha igaz – hogy a portál szerint 1 millió euróba került az albán szélső a felcsútiaknak. Az albán szélső Pintér Attila 12. nyári igazolása már Ulysse Diallo (Mezőkövesd), Molnár Gábor (Mezőkövesd), Jonathan Heris (Újpest), Balogh Balázs (Újpest), Ivor Horvat (FC Koper), Josip Knezevic (NK Osijek), Madarász Márk (Gyirmót), Patrick Mevoungou (Diósgyőri VTK), Osváth Attila (Vasas), Poór Patrik (MTK), Radó András (Ferencváros) és Szécsi Márk (Nyíregyháza) után.

A Skenderbeu egyébként a Dinamo Kijev és a Young Boys mellett éppen a Videotont kiejtő Partizan Beogradot kapta az EL csoportkörében.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik