Foci

Ibrahimovic kész aláírni az új szerződését

A Manchester United az ESPN értesülései szerint már a héten új szerződést köthet Zlatan Ibrahimoviccsal. A svéd csatár kontraktusát azért nem hosszabbították meg a klubnál nyáron, mert a svéd csatár súlyos térdsérülést szenvedett, és karrierjének folytatása is veszélybe került.

Mindezek ellenére a támadó felépülése elképesztő ütemben halad, a napokban is posztolt egy videót Twitter-oldalára, ahol ember nem mondja meg, hogy bármi baja lett volna valaha Ibra térdének.

A csatár térdsérüléséig José Mourinho többször elmondta, hogy nagyon fontos számára a Ibrahimovic, nemcsak a 27 bajnokin szerzett 17 gólja miatt, hanem mert az öltözőben győztes mentalitást teremtett. Mourinho a gyors felépülés után a Manchester Evening News információi szerint fel is kereste Ed Woodwardot, a United átigazolásért felelős ügyvezető alelnökét, hogy ismét szerződtessék a 35 esztendős svéd játékost.

Ibrahimovic térdsérülésének elszenvedésekor januári visszatérést prognosztizáltak, de könnyen lehet, hogy előbb készen áll majd a játékra.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik