Foci

A Felcsút ellen még hordágyon vitték le, most edzésre jelentkezik az 59-szeres magyar válogatott

A magyar labdarúgó NB I-es bajnokság első fordulójában félelmetes jeleneteknek lehettünk szemtanúi, miután egy ütközés következtében az eszméletét vesztő Hajnal Tamást hordágyon kellett levinni a pályáról. A diagnózis később “csak” agyrázkódás lett, így azért reménykedni lehetett abban, hogy a volt válogatott labdarúgó rövid időn belül ismét bevethető állapotba kerül. A Nemzeti Sportnak maga a játékos mondta el, hogy már edzésre is jelentkezett.

Három napig kórházban voltam, majd hazamehettem. Két hétig semmiféle megterhelésnek nem tehettem ki a szervezetem. (…) Két hét sok idő, főleg úgy, ha egy idő után már semmiféle problémát nem érez az ember, nincs fejfájása, nem szédül, már nagyon mozogna – olyankor nem könnyű tétlennek maradni. Hosszú napok voltak ezek

– majd hozzátette, most már mozoghat, de először természetesen nem erőltethette meg magát, így maradt a kerékpár és az úszás.

Hajnal már vissza is térhetett a csapattréningekre, de az ütközéseket, és az egyéb, kemény belépőket orvosi utasításra nem vállalhatta.

Ha minden jól megy, akkor néhány nap múlva már teljes intenzitással is készülhet. Egy biztos: Thomas Dollnak nagy szüksége van a rutinos középpályásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik