Foci

Kölcsönadta legjobb csatárát az AC Milan

A spanyol élvonalbeli Villarreal bejelentette Carlos Bacca érkezéséthivatalos honlapján.

Bacca az elmúlt 2015-ben 30 millió euróért szerződött a Milanhoz, amelynek színeiben 70 Serie A-találkozón 31 gólt szerzett, ezzel messze a klub legeredményesebb támadója volt és a legstabilabb szintet produkáló játékos. Sőt Bacca az egyetlen Milan-játékos, aki az utóbb két évben rendre legalább 10 gólig jutott.

Az AC Milannál most van pénz dögivel, jönnek is sorra az igazolások, de jönnek is az új játékosok sorra: érkezett Fabio Borini, aki eddig sehol sem tudott igazán nagyot alkotni, mellette viszont a tényleg komoly fogásnak számító André Silvát is megszerezték az olaszok 34 millió euróért.

Nem maradhat ki a szokásos pletyka sem, állítólag Pierre-Emerick Aubameyangot visszacsábítáná egykori csapata és a spekulációk szerint neki kellett helyet csinálni a keretben, ennek lett áldozata Bacca. Akárhogy is, valami készül, hiszen egy csapat sem szokta csak úgy másoknak adni a legjobb gólszerzőjét.

A negyvenszeres válogatott, kéteszeres Európa Liga-győztes labdarúgót mindenképpen fura, hogy elpasszolták a vörös-feketék – még ha csak kölcsönben is – de a Villarrealnak volt annyi sütnivalója, hogy lecsapjon rá. Korábban a Sevillában két pazar idénye is volt, nem kétséges, hogybe fog válni a La Ligában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik