Foci

Elfelejtették frissíteni a honlapot, ezért szponzor még mindig a Mezőkövesdnél két, felszámolás alatt álló cég

Tallai-7(960x640).jpg (Array)
Tallai-7(960x640).jpg (Array)

Megírtuk korábban az Index alapján és nyomán, hogy: a Mezőkövesd-Zsóry labdarúgócsapatának támogatói oldalán 15 cég van feltüntetve, ezek közül kettő is felszámolás alatt áll jelenleg. A Dantnova Kft. és a Temen Trade Kft. is a megszűnés állapotában van jelenleg, elviekben nem lenne jogi lehetőségük egy csapat szponzorálására. Ez azért is érdekes, mert ugye a klubelnök Tállai András a NAV elnöke.

Mindkét cég több beszerzésen is indult a Nyír-Flop-Holding Kft partnereként, és olykor nyertek is. A Dantnova 2010-ig Prügyre volt bejegyezve, a Temen Trade-nek pedig Prügyön volt telephelye, nem messze attól a címtől, ahol előbbi cég be volt jegyezve.

A Temen Trade-ről még tudni érdemes, hogy a Pharos 95-tel (Mészáros Lőrinchez közel álló építőcég) közösen dolgoztak a Balmazújváros új stadionján, egy 333 milliós szerződés keretében.

A klub később közleményben magyarázta, mi történt. Azt írták, a hír sértette a klub hírnevét.

„Az írás a valóságnak nem megfelelően állítja azt, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. által működtetett labdarúgó-csapatot két olyan cég is szponzorálja, amelyek felszámolás alatt állnak.

A cikkben megnevezett TEMEN-TRADE Kft. 2016. év júniusában, tehát több, mint egy évvel a felszámolási eljárás kezdő időpontját megelőzően, a Dantnova Kft. pedig több évvel ezelőtt nyújtott egyszeri támogatást a labdarúgó-csapatnak.

A két cég kizárólag azért szerepel a labdarúgó-csapat honlapján, mert az internetes felület frissítése nem történt meg.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik