Foci

Zidane csapatát ajnározza, Bale nem eladó

A Real Madrid kedd este 2-1-re legyőzte a Manchester Unitedet a Szuperkupa-döntőben, így közel 30 év után az első csapat lett, amely meg tudta védeni a címét (2016-ban a Sevillát verték). A mérkőzés után Zinedine Zidane, a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes (2016, 2017) edző nem volt rest dicsérni sajátjait.

Ez nem attól függ, milyen stílusban játszunk, hanem hogy mennyi munkát teszünk bele. Sok-sok tehetséges fiatal van a keretben, akik keményen dolgoznak, és azokkal a játékosokkal, akik éhesek a sikerre, könnyű nyerni

mondta a francia edző, majd hozzátette: a szezon hosszú és nehéz, miközben mindenki a Real Madridot akarja megverni, de szerinte készen állnak a kihívásokra.

A döntőt követően a klub elnöke, Florentino Perez is megszólalt, aki azt mondta, nem foglalkozik még azzal, hogy hány kupát nyerhetnek idén, jelenleg lépésről lépésre haladnak. Gareth Bale-ről és egy lehetséges új igazolásról is beszélt.

Fel sem merült bennem, hogy eladjuk (Bale-t). Gareth a mi játékosunk, nagyon meg vagyunk elégedve vele, ő a világ egyik legjobb játékosa (…) nem számolok új csatárral, mert ennyi idő alatt már nem tudnánk beilleszteni a rendszerbe. Nagyon jó, sőt kiemelkedő támadóink vannak, a legjobb dolog amit tehetünk, hogy nem teszünk semmit, ahogy Zizou (Zinedine Zidane) mondta tavaly

– tehát ha minden igaz, hiába van még három hét az átigazolási szezonból, a Real kerete adott, a hétvégén pedig már a Barcelona elleni spanyol Szuperkupa-döntő következik – vélhetően Bale-lel, Benzemával és Ronaldóval a támadósorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik