Foci

Guzmics Richárd a kórházban ébredt fel

A 22-szeres magyar válogatott védő borzalmas hétvégén van túl. A legutóbbi kínai bajnokiján a 39. percben le kellett cserélni. Nagy volt a pánik.

A kínai Szuperliga 18. fordulójában Guzmics Richárd csapata, a Jenpien Funde a nyolcadik helyezett Kuangcsou R&F-hez látogatott és 6-2-re kikapott.

A 22-szeres magyar válogatott belső védőt azonban már az első félidő 39. percében le kellett cserélni: csúnyán összefejelt az ellenfél játékosával, majd elvesztette az eszméletét. Ekkor még csak 2-1-re vezettek a hazaiak.

Guzmicsot azonnal kórházba szállították, ott tért igazán magához, az addig történtek kiestek a fejéből.

rangado.hu

Rangadó.hu hétfőn elérte a magyar válogatott védőjét, aki jól van, de mint kiderült, volt miért izgulni.

Hat öltéssel varrták össze a fejem, de úgy tűnik, megúsztam nagyobb baj nélkül. Nincs súlyos agyrázkódás, de pihennem kell. Semmire nem emlékszem. Teljesen elvesztettem a tudatomat, a kórházból vannak az első képek. Amikor visszaengedtek a csapathoz, akkor mesélték a társak, hogy önkívületi állapotban, vérző fejjel csak azt hajtogattam, hogy engedjenek vissza focizni. Pedig, ahogy most nézem a fotókat és a videókat az esetről, elég csúnyán nézett ki az eset. A mostani diagnózis szerint

– nyilatkozta a lapnak Guzmics. Aki egyelőre nem tudja, mikor léphet ismét pályára. (nyitókép: rangado.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik