Foci

Újabb álomesküvő a láthatáron?

Cristiano Ronaldo modell barátnője, Georgina Rodriguez nagy dolgokra készül, legalábbis erre következtetnek az AS című spanyol lapnál. A nyáron már arról szóltak a hírek, hogy Georgina Rodriguez várandós, és ezt most a Real Madrid támadója is megerősítette. Ráadásul a modell elkezdett követni olyan, esküvői ruhákkal foglalkozó céget, mint a Pronovias, a Hervé Moreau és a Vicky Martin Berrocal.

Ehhez vegyük hozzá, hogy a modell együtt nyaralt Ronaldóval és a családjával Ibizán, és a lapok szerint jól kijött a focista fiával, édesanyjával és testvéreivel.

Lovely moments😍

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 10., 01:37 PDT

Egyelőre azonban még csak szervezési fázisban lehet a dolog, mert Ronaldo számára véget ért a nyaralás, elrepült Kínába, ahol promóciós feladatokat lát majd el július második felében.

Big family with love ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 12., 08:54 PDT

Idén nyáron Ronaldo nagy riválisa, Lionel Messi házasodott meg: Argentínában, 260 fős vendégsereg előtt vette el Antonella Roccuzzót. A szertartáson megjelent Luis Suárez, Neymar, Gerard Piqué, illetve Piqué felesége Shakira. A pár nem kért ajándékot az egybegyűltektől, inkább Messi a gyerekek egészségét, sportolását és tanulmányait segítő alapítványához kértek adományokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik