Foci

Vajon Kleinheisler László beszél kazahul?

A 2015/16-os évad BL, majd a 2016/17-es évad EL-csoportkörébe jutó kazah bajnok, az Astana csapatánál a kazahul, esetleg az oroszul kellene tudni.

Hétfőn német lapinformációk alapján beszámoltunk róla, Kleinheisler László egyre távolabb kerül az európai élfutballtól, lévén a 2015/16-os évad BL, majd a 2016/17-es évad EL-csoportkörébe jutó kazah bajnok, az Astana csapatánál vesz részt éppen orvosi vizsgálaton.

Kleinheisler távolodik az élfutballtól
Rendkívül szélsőséges Kleinheisler László futballkarrierje. Azt állítják róla, taktikailag éretlen, nem képes rendszerben futballozni, ezért kelet felé terelik.

Mindezt a játékos menedzserei is megerősítették, sőt, azt írták, az utolsó simításokat végzik.

A német lapok azt is tudni vélik, hogy 100 ezer euróért adja kölcsön klubja, a Werder Bremen, és ha a középpályás megállja a helyét, úgy 500 ezer euróért opciós joggal végleg megvehetik.

Frank Baumann, a Werder sportigazgatója úgy indokolta az újbóli kölcsönadást, hogy:

Nem láttunk rá esélyt, hogy velünk maradjon, ezért adjuk kölcsön. Nem beszél sem németül, sem angolul, ami nem segít.

Érdekesség, hogy a tavasszal épp a Fradinál kölcsönben lévő labdarúgót Thomas Doll sem marasztalta, holott az Üllői úti öltözőben azért több a magyar szó, mint a német, vagy az angol.

Ezek után obligát kérdés, vajon Kleinheisler László, aki állítása szerint megfizette már a tanulópénzt, vajon költött-e annyit, hogy legalább tőmondatokban beszéljen kazahul?


Ön szerint mi a baj Kleinhesiler Lászlóval?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik