Foci

A Chelsea korábbi játékosa miatt alakult ki tömegverekedés a pályán – videó

A kínai bajnokság 13. fordulójában az egyik mérkőzésen nem a futballé volt a főszerep vasárnap. Történt ugyanis, hogy a Guangzhou R&F otthonába látogatott a Hulkkal és Oscarral felálló Sanghaj SIPG együttese. Nem sokkal a félidő előtt a vendégek játékosa, a Chelsea-től igazolt Oscar kihúzta a gyufát és óriási bunyó lett belőle.

Elsőre ártalmatlan szituációnak tűnik az egész, nagy harc folyik a labdáért a középpályán, a vendégek brazil középpályása pedig megpróbálja elrúgni a labdát. Igenám, csakhogy pár másodperccel később a teljesen ellentétes irányban álló ellenfelébe bikázta ugyanígy a labdát. Ezen a ponton a hazaiak úgy ítélték meg, hogy Oscar csak szemétkedik velük és ezért bombázza bele mindenkibe a labdát és nekimennek a brazilnak. Az eredmény óriási verekedés.

Nehezen sikerült rendet raknia a félidőnek véget is vető játékvezetőnek, végül mindkét csapatból kiállított egy játékost, a hazaiak közül hárman is sárga lapot kaptak – egyébként Oscar semmit sem kapott.

A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget, Eran Zahavi a 30. percben szerzett vezetést a Gangzhounak, Hulk a 45. percben tudott egyenlíteni – vélhetően emiatt voltak feszültek a játékosok a szünet előtt. André Villas-Boas együttese a második helyen áll négy pontra lemaradva a listavezetőtől, míg a hazai csapat ötödik a tabellán.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik