Foci

Nemi erőszakkal vádolt focista miatt nem igazolhat az Atlético Madrid

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította az Atlético Madrid fellebbezését, így a spanyol labdarúgóklub 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost.

Az egyéves büntetést azért kapta a Primera División harmadik helyén zárt együttes a nemzetközi szövetségtől (FIFA), mert megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot.

A CAS csökkentette viszont a csapatra kirótt pénzbüntetést: az eredetileg megítélt 900 ezer svájci frank (254 millió forint) helyett csak 550 ezret (155 millió forint) kell befizetnie a FIFA kasszájába.

Most kiderült az is, mely játékosok szerződtetése miatt büntették az Atléticót és közte van a szezont kölcsönben az Alavesben töltő Theo Hernández is, egy rakás másik játékos társaságában.

A fiatal focistára rájár a rúd mostanában. Múlt szombaton egy marbellai éjszakai klub melletti parkolóban szexuális kapcsolatot létesített egy lánnyal, aki később azt állította, a beleegyezése nélkül, a később megtett feljelentés tanúsága szerint még meg is rúgta a lányt.

Bátyját, Lucast három hónapja tartóztatták le családon belüli erőszak miatt.

Az Hernández család igazi sportfamília, az apa, Jean-Francois középhátvéd volt a kisebbik madridi csapatban, mindkét fia a csapat akadémiáján pallérozódott, Theót most vette meg a Real.

(Marca)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik