Foci

Bemutatták az MTK új vezetőedzőjét

Pénteken hivatalossá vált, amiről pár napja már hallani lehetett: a Balmazújvárost a Puskás Akadémia költségvetésének tizedéből az NB I-be juttató Feczkó Tamás lett az élvonalból kieső MTK vezetőedzője. A sajtótájékoztatón elmondta, több más klubtól is volt ajánlata, de az MTK-nál éreztették vele, hogy nagyon őt akarják, így döntött végül mellettük. Két évre írt alá.

Köszönetet mondott Tiba Istvánnak, hogy rábízta két és fél évvel ezelőtt a Balmazújvárost, amellyel szerinte akkor nagyobb bravúr volt a bennmaradást, most a feljutás. Nem volt olyan kérése, amit a tulajdonos ne teljesített volna.

Szenzációs emberek és remek játékosok voltak a csapatomban, nehéz döntés volt. Tiszta lelkű játékosok, akik tűzbe mentek értem, ezért tudtunk ilyen szép eredményt. Mivel sokan voltak, SMS-ben búcsúztam el tőlük. De szeretnék majd mindenkitől  személyesen is elbúcsúzni

– idézi a csakfoci.hu Feczkót.

Ami az MTK-t illeti, lesznek majd változások a csapatban, ha sok a távozó, elsősorban hiányposztra szeretnének majd igazolni. Szerinte nem lesz könnyű dolga az MTK-nak, 7-8 csapat is eséllyel fog pályázni a feljutásra.

Polyák Balázs, az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. sportszakmai vezérigazgató-helyettese közölte, hogy az MTK-t az élvonal tavaszi idényében irányító Tamási Zsolt visszatér az agárdi Sándor Károly Akadémia igazgatói posztjára.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik