Foci

Pepe megható levéllel búcsúzott a Real Madridtól

Tíz évig szolgálta a Real Madridot Pepe, azonban 2017 nyarán elhagyja a csapatot. Hivatalos bejelentés még nem történt, de sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain játékosa lesz majd a portugál hátvéd. Az már korábban eldőlt, hogy Pepe távozik, szerdán pedig Instagram-oldalára töltött föl egy képet a 34 esztendős védő, melyben búcsúzik a szurkolóktól.

Elérkezett a nap… 2007. július 12-én megérkeztem a Real Madridhoz azzal az illúzióval, amilyen egy olyan srácnak van, aki egész gyerekkorában erről a klubról álmodott. Most, tíz évvel később elköszönök és nem viselem többé ezt a logót, de minden nap, amikor felvettem a mezt, ugyanazt az illúziót éreztem, mint amikor idejöttem! Csak hálával tartozom nektek, akik mindvégig támogattatok, akik velem írtátok ezt a gyönyörű történetet. Mindenkinek, aki elkísért, köszönöm!

El día llego… El 12 de julio de 2007 llegue al Real Madrid con la ilusión de un niño que llegaba donde había soñado todos los días de su infancia. Hoy , 10 años después , me toca despedir y dejar de vestir este escudo. Todos , pero todos los días que vestí está camiseta , lo hice con la ilusión de siempre ! Hoy solo puedo dar las gracias a todos vosotros que me habéis apoyado, que habéis escrito comigo esta bonita historia. Gracias a cada uno de vosotros que me habéis acompañado. Gracias a todos los amigos y compañeros que sé que se quedarán allá donde vaya. Me despido también de esta ciudad, que ha visto nacer y crecer a mis hijas. Me siento muy feliz por lo que he conseguido y llevaré vuestro cariño en el corazón ! Y lo vuelvo a decir …. lo mejor de estos 10 años ??? Entrenar cada día , convivir con todos y cada uno de los empleados de este club … Pisar el Santiago Bernabéu y sentir vuestro apoyo siempre fue mágico! En mi corazón guardo vuestro cariño , y este sentimiento de deber cumplido … El Real Madrid y vuestro cariño siempre harán parte de mi Historia , de mi vida ! Gracias y Hasta Siempre ! Pepe 6 Junio 2017

Pepe (@official_pepe) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 6., 04:31 PDT

Az Eb-győztes labdarúgó szerződése lejár a Real Madridnál, így szabadon igazolhatóvá válik. Pepe tíz éve 30 millió euróért érkezett a spanyol fővárosba a Portótól, a spanyol főváros pedig a szívéhez nőtt, sőt gyermekei is Madridban látták meg a napvilágot.

Búcsúzom a várostól is, ahol megszülettek és növekedtek a gyermekeim. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi mindent elértem, és a szeretetet, amit kaptam tőletek, elviszem magammal! A legjobb, ami történt a 10 év alatt, a mindennapi edzések, hogy veletek és a klub minden egyes alkalmazottjával élhettem, hogy a Santiago Bernabéu gyepét taposhattam, és érezhettem a támogatásotokat –-varázslatos volt!

 

Pepe az elmúlt idényben többször is sérüléssel bajlódott, 13 alkalommal lépett pályára a spanyol bajnokságban, ezeken két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik