Foci

Három hónap kihagyás vár Eden Hazard-ra

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Chelsea belga játékosa, Eden Hazard bokatörést szenvedett az egyik válogatott edzésen, ezért műtétre szorult. A beavatkozás jól sikerült, azonban az orvosi diagnózis szerint rengeteget kell majd kihagynia a szélsőnek, három hónapig nem is játszhat, írja a BBC.

Biztosan kihagyja emiatt a londoniak támadója az Észtország elleni világbajnoki selejtezők pénteken, de az augusztus 6-i, Arsenal elleni Szuperkupa-mérkőzésről is lemarad majd a Kékek tízese, sőt! A következő idény felkészülési időszakát és a bajnoki rajtot is csak a lelátóról figyelheti majd Hazard.

A futballista mindenesetre jól van, arra is volt ideje, hogy Twitteren megköszönje a szurkolók támogatását: “Minden rendben zajlott a bokaműtétem során, elindultam a felépülés útján. Erősebben térek vissza! Köszönöm a támogatásotokat!”

Hazard nélkül is 2-1-re nyerni tudott egyébként a belga válogatott a csehek elleni felkészülési mérkőzésen, a másik Chelsea-játékos, Michy Batshuayi és Marouane Fellaini góljaival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik