Foci

Lovrencsics Gergő arannyal a nyakában üzent

Lovrencsics a fradi.hu-nak azt nyilatkozta, köszöni, jól van, tiszta a tudata, és bár eleinte úgy tűnt, de végül az orra sem tört el.

Éjjel visszanéztem az egészet, valóban ijesztő volt. Láttam Remilit, Korcsmárt is sírni, meghatott az egész, ahogy a társaim is viselkedtek, ahogy nekem ajánlották a győzelmet. Jól esett, jól esik, tényleg köszönöm. Beni (Murka Benedek, aVasas labdarúgója, akivel ütközött – a szerk.) írt nekem és szeretném, ha mindenki tudná, nem haragszom rá, nagyon maga alatt volt, de nem tehet róla

– mondta Lovrencsics.

Előzmények:

Szerda este a Groupama Arénában a rendes játékidőben, majd a hosszabbítás után is 1-1-et mutatott az eredményjelző a Vasas-Ferencváros mérkőzésén, ahol végül tizenegyesekkel nyerte a Magyar Kupa döntőjét a Fradi.

A rendes játékidő 89. percében azonban olyan baleset történt, amely okkal ijesztette meg a pályán lévő játékosokat, edzőket. Lovrencsics Gergő, a Fradi játékosa a labdáért felugorva ütközött a vasasos Murka Benedekkel, és már az ütközés pillanatában, a levegőben elájult, majd tehetetlenül zuhant a földre.

Miközben a pályán több játékos is elsírta magát, a labdarúgó nyaki csigolyáit rögzítették, pár perc után magához tért. Mentővel azonnal kórházba szállították, CT-vizsgálatnak vetették alá. Az első diagnózisok szerint szerencsére Lovrencsics koponyájában nem keletkezett vérömleny. Az ütközés pillanatában a tarkójára kapott nagyobb ütéstől vesztette el az eszméletét és mivel arccal előre érkezett a földre, eltört az orra tört.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik