Foci

Megműtötték Ibrahimovicot, vissza fog térni

Megműtötték Zlatan Ibrahimovicot, a Manchester United svéd labdarúgóját, aki ügynöke szerint teljesen fel fog épülni. A csatár az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntő visszavágóján, szűk két hete szenvedett súlyos térdsérülést, amikor egy felugrás után rosszul fogott talajt.

Az hamar kiderült, hogy a mostani idényben már nem játszhat, 35 éves korára tekintettel pedig találgatások jelentek meg azzal kapcsolatban, hogy esetleg befejezi pályafutását. Ezt azonban Instagram-oldalán határozottan cáfolta, azt írta:

„Mint minden máson, ezen is túl fogok jutni, és erősebben fogok visszatérni.”

Az operációt az Egyesült Államokban, a Pittsburghi Egyetem Egészségügyi Központjában végezték el.

Zlatan Ibrahimovic sikeres térdműtéten esett át. Teljesen fel fog épülni, nem olyan sérülést szenvedett, amely véget vetne pályafutásának

– fogalmazott közleményében az ügynöke, Mino Raiola, hozzátéve, hogy a futballista Pittsburghben kezdte el a rehabilitációt, melyet ottani orvosai felügyelnek majd.

Azt ugyanakkor egyelőre még nem tudni, hogy a svéd támadó – aki a mostani idényben 28 gólt szerzett klubcsapatában – hol folytatja pályafutását. Ugyanis még nem írta alá egyéves hosszabbítási opcióját a Manchester Uniteddel, amely tavaly nyáron szerződtette őt a Paris Saint-Germaintől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik