Foci

Gőzerővel készül a labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságra

A magyar férfi U17-es válogatottban mindenki egészséges, a csapat intenzív edzéssel folytatta felkészülését a horvátországi korosztályos Európa-bajnokságra.

A csapat szombaton érkezett meg Zágrábba, a torna központi helyszínére. Az utazást követően Szélesi Zoltán szövetségi edző csak könnyed, átmozgató edzést vezényelt a csapatnak.

A magyar válogatott már most elkezdett ismerkedni a csoportellenfelekkel, hiszen a francia, a feröeri és a skót válogatott szállása is ott található, ahol a magyar válogatotté, és hamarosan Ukrajna korosztályos csapata is csatlakozik a kvartetthez.

Vasárnap délelőtt közös sétával indult a nap, az ebédet és a csendes pihenőt követően azonban már teljes értékű edzésen vett részt a keret – írja az mlsz.hu.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Az U17-es magyar válogatott kerete és Eb-programja

Kapusok: Ásványi Balázs (Puskás Akadémia), Kovács Péter (DVSC), Oroszi István (FTC)

Védők: Kovács Krisztián (ETO FC Győr), Opavszky Balázs (Vasas), Mocsi Attila (ETO FC Győr), Arday Dominik (Vasas), Bolla Gergő (Illés Akadémia), Majnovics Martin (Mattersburg – Ausztria), Horgosi Donát (Szolnok)

Középpályások: Csonka András (FTC), Szoboszlai Dominik (Salzburg – Ausztria), Daróczi Zoltán (Puskás Akadémia), Schön Szabolcs (Ajax – Hollandia), Kiss Tamás (Illés Akadémia)

Támadók: Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Csoboth Kevin (Benfica – Portugália), Timári Norman (Puskás Akadémia), Bencze Márk (Vitesse – Hollandia), Szendrei Norbert (Honvéd-MFA), Torvund Alexander (Vasas)

Május 3., Radnik Stadion, Nagygorica
Magyarország–Franciaország, 14.00

Május 6., Lučko Stadion, Zágráb
Skócia–Magyarország, 16.00

Május 9., Lučko Stadion, Zágráb
Feröer-szigetek–Magyarország, 16.00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik