Foci

Az első 15 percben eldőlt Dárdaiék sorsa Brémában

Két magyar érdekeltségű csapat is pályára lépett szombat délután a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában.

Az Európa Ligáért küzdő Hertha BSC a február közepe óta veretlen Werder Bremen otthonába látogatott. Dárdai Pál együttese nem sok sót evett meg a kiváló tavaszt produkáló brémaiak otthonában, akik már a 15. percben kialakították a 2-0-ás végeredményt.

A hazaik részéről előbb Bartels a 9. perbcen talált be egy kontra után, majd hat minutummal később Kruse is eredményes volt, Jarstein kapus ügyetlenkedése után.

 

Gulácsi Péter szokás szerint ott volt az RB Leipzig kezdőcsapatában, de csapata meglepetésre nem tudott győzni hazai pályán a kieső helyen álló Ingolstadt ellen.

A Borussia Dortmund nem tudta megverni saját közönsége előtt a Kölnt, így Thomas Tuchel csapatának az utolsó pillanatig küzdenie kell a bajnoki bronzért, amely már BL-főtáblát ér.

A Gladbach nyert Mainzban, míg a Darmstadt sorozatban a harmadik összecsapását hozta, de így is csoda lenne, ha nem esnének ki.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Eredmény – Bundesliga, 31. forduló

Werder Bremen – Hertha BSC 2-0 (2-0)
RB Leipzig – Ingolstadt 0-0
Borussia Dortmund – 1.FC Köln 0-0
Mainz – Borussia Mönchengladbach 1-2 (0-1)
Darmstadt – Freiburg 3-0 (2-0)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik