Foci

Óriási, már az NB3-ban is verik egymást a nézők

A szebb napokat megélt, nemrég még NB1-es bajnokiktól hangos Győri ETO fogadta a Videoton második csapatát az NB3 Nyugati-csoportjában és 4-0-ra meg is verte. Azonban még el sem kezdődött a meccs, amikor egymásnak feszültek a szurkolók.

A 2017. április 9-én 18 órakor megrendezésre kerülő Győri ETO FC – Videoton FC II harmadosztályú labdarúgó mérkőzés külső biztosításában részt vevő rendőröktől kért segítséget a rendező, mivel a mérkőzés előtt 17 óra 47 perckor a két szurkolói tábor összeverekedett. A rendőrök a stadion területére bementek és a két szurkolói csoportot elszigetelték egymástól így biztosítva a rendet, illetve a személy és vagyonbiztonságot. Az intézkedés során egy főt előállítottak a rendőrkapitányságra, akinek elszámoltatása folyamatban van. A gyors és szakszerű rendőri beavatkozásnak köszönhetően a mérkőzés a 18 órakor elkezdődött és további rendbontás nem történt

– számolt be a történtekről a police.hu. A Győri ETO vezeti a tabellát és nagyon úgy néz ki, jövőre már a másodosztályban csinálhatnak balhét a szurkolók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik