Foci

Simán verte a tök utolsót a Manchester United

Miközben a Manchester United a dobogóra hajt az angol bajnokságban, addig a Sunderlanden talán már a csoda sem segíthet a kiesés elleni harcban. David Moyes csapata a tök utolsó, a legutóbbi hat bajnokiját elveszítette és még csak gólt sem lőtt.

Hazai pályán a United ellen sem volt sok esélyük, Ibrahimovic a 30. percben szerzett vezetést a vendégeknek, majd még az első félidő végén kiállították Larssont a Sunderlandtől. A második félidőt góllal kezdte a Manchester, Mkhitaryan talált be Shaw passza után, utóbbi 2015 augusztusa óta először jegyzett asszisztot.

Ibrahimovic gólja:

Mkhitaryan találata:

A 89. percben alakult ki a 0-3-as végeredmény, Ibra passzát Rashford váltotta gólra. A fiatal manchesteri támadó 20 bajnoki után talált be ismét.

A manchesteriek az ötödikek, hat pontra vannak a harmadik Liverpooltól, de két mérkőzéssel kevesebbet játszottak a riválisnál. A Sunderland mindeközben lassan megbarátkozhat a kiesés gondolatával, tíz pontra vannak a bennmaradást érő 17. helytől. Ez volt a 21. vereségük a Premier League mostani szezonjában.

Eredmény – Premier League, 32. forduló

Sunderland – Manchester United 0-3 (0-1)

Gólszerzők: Ibrahimovic (30.), Mkhitaryan (46.), Rashford (89.)

Piros lap: Larsson (43.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik