Foci

Luis Enrique pihenőre vonul, nyártól nem edzősködik

Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának idény végén távozó vezetőedzője kijelentette, nem igazol másik klubhoz, nyári tervei között strandolás szerepel.

Nem azért hagyom el a Barcelonát, hogy elmenjek egy másik csapathoz. Azért távozom, mert pihenésre van szükségem, hogy feltöltődjek

– mondta Luis Enrique a szerdai, Sevilla elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

A tréner cáfolta azt is, hogy éppen Sevillába igazolna, mert mint megjegyezte, nem hiszi, hogy találkozna Ramón Rodríguez Verdejóval, az andalúziaiak sportigazgatójával az Escaleronán, San Lorenzo strandján, márpedig tervei szerint ő ott tölti a nyarat.

Luis Enrique március elején jelentette be, hogy a szezon végén távozik posztjáról. A szakember két bajnoki címet (2015, 2016), két Király Kupát (2015, 2016), egy Bajnokok Ligáját (2015), egy európai Szuperkupát (2015) és egy klub-vb-t (2015) nyert a gárdával.

A katalánok 29 fordulót követően második helyen állnak a bajnokságban, a BL-ben a Juventus lesz az ellenfelük a legjobb nyolc között, a Király Kupa május végi fináléjában pedig az Alavésszel játszanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik