Foci

Mourinho által eladott játékosokat vinne vissza a Chelsea-hez Conte

José Mourinho két ízben volt az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere. Londoni szerepvállalása alatt értelemszerűen jöttek játékosok a csapat, valamint voltak távozók szép számmal is.

Úgy tűnik a jelenlegi menedzser, Antonio Conte – ha nem is direkt – de azt az utat választja, hogy a portugál által eladott játékosok közül visszavásárol párat – írja az Evening Standard.

Az olasz kiszemeltje a bal szélső védő posztjára Ryan Bertrand, aki jelenleg a Southampton futballistája. Az angol válogatott hátvéd több kölcsönadás után 2015 februárjában igazolt a Szentekhez, de a 2012-es BL-döntőn például kezdő volt a Bayern München ellen.

Conte kívánságlistáján szerepel még Romelu Lukaku, aki 2014 nyarán távozott az Evertonhoz. A liverpooli csapatnál ontja a gólokat, 23 éves kora ellenére a klub történetének legtöbb gólt szerző játékos a PL-ben.

A listavezető tavaly egy Mourinho által korábban elküldött védőt már visszahozott, David Luiz két év elteltével tért vissza Londonba.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik