Foci

Bernd Storck már Portugáliában izzasztja a magyar játékosokat

Mivel az évek során már elkoptatta a magyar sportsajtó a sorsdöntő jelzőt, így maradjunk abban, hogy fontos mérkőzés vár a magyar labdarúgó-válogatottra a 2018-as világbajnokság selejtezőjében. Szombaton, Lisszabonban lép pályára Bernd Storck csapata, az Európa-bajnok Portugália épp a mieink előtt áll a B csoportban, úgyhogy egy pontszerzés nem lenne rossz.

A magyar csapat hétfőn már el is utazott Portugáliába, az MLSZ Facebook-oldala szerint Storck kedd délelőtt már meg is tartotta az első edzést a keretnek:

Bernd Storck az elutazás előtt azt mondta, tudja a csapat, mit kell játszani a portugálok ellen, ezt az Eb-n már bizonyították. Akkor a csoportkörben egy emlékezetesen találkozón játszottak 3-3-as döntetlent a csapatok. A portugálok csatára, Éder szerint egy újabb „döntőt” játszanak a magyarok ellen.

És Csank János is megszólalt a mérkőzés kapcsán, szerinte Bernd Storck a mostani selejtezősorozatot beáldozta a 2020-as Európa-bajnoki kvalifikáció reményében. Mondjuk hat forduló még a mostani selejtezőből is hátra van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik