Foci

Eddig 200 ezer aláírás a Barca-PSG újrajátszásáért

Bizonyos Luis Melendo Olmedo a change.org oldalon azt kezdeményezte, hogy a német Deniz Aytekin durva, mérkőzés végeredményét és a továbbjutást is befolyásoló hibái miatt az UEFA játszassa újra a múlt heti Barcelona- PSG BL nyolcaddöntő mérkőzést (6-1, összesítésben 6-5).

Az amúgy Real Madrid szurkoló úriember az upi.com beszámolója szerint meglepő módon kevesebb, mint egy hét alatt majd annyi aláírást gyűjtött az ügy érdekében, mint a Momentum az olimpiai visszalépés mellett.

Eddig 200 ezer aláírást gyűjtött az oldalon kezdeményezéséhez. Egészen pontosan tizenhárom ítéletét kérdőjelezi meg a játékvezetőnek, konkrétan ennyi esethez prezentált videókkal és fotókkal bizonyítékot.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Az UEFA tőle szokatlanul gyorsan reagált. Az európai szervezet leszögezte, számukra véget ért a találkozó, a játékvezető ténykedését sem kívánják kommentálni. Azaz akárhány aláírást is gyűjt össze Mr. Olmedo nem lesz újrajátszás.

Az UEFA amúgy már tett lépéseket a német bíró “kivonására”. A Marca szerint a játékvezetői jelentés szerint Aytekin egy darabig egészen biztosan nem vezet BL-meccset.

Szintén a Marca elsőként számolt be elsőként arról a PSG levélről, amelyet a párizsi klub az UEFA-nak és számos komoly nemzetközi sportmédiumnak is elküldött.

A spanyol sportlap úgy tudja, a levélben Nasszer al-Kelaifi, a PSG katari elnöke tíz jelenetet emelt ki, amelyekben a játékvezető tévedésével csapatát súlytotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik