Foci

Kórházba került a Ferencváros ikonikus támadója

Hétvégén kórházba került Dzurják József, a Ferencváros korábbi ikonikus futballistája – írta meg a Nemzeti Sport. A portál a Soroksár Békéscsaba elleni győzelme után (5-0) idézte Lucsánszky Tamást, aki így nyilatkozott:

Győzelmünket Dzurják József gyógyulására ajánljuk. Úgy érzem, NB I-es teljesítményt nyújtottunk, végig nyomás alatt tartottuk a Békéscsabát és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Dzurják jelenleg a soroksári gárda vezetőedzője, de a kórházi kezelés miatt nem tudott ott lenni a vasárnapi összecsapáson.

Sajnos csúnyán elkapott az influenza, pedig az elmúlt években, köszönhetően az oltásoknak, megúsztam a járványt. Csütörtökön lázasodtam be, vasárnap reggel pedig már negyven fokra is felkúszott a lázmérő higanyszála, és nagyon rosszul éreztem magam, kénytelen voltam bemenni a kórházba. Bent is tartottak. Most már valamivel jobban érzem magam, remélem, a hét második felében hazaengednek

-nyilatkozta a Fradiban 105 meccsen 46 gólt jegyző egykori csatár. A Soroksár egyébként a Puskás Akadémiával holtversenyben vezeti a Merkantil Bank Ligát.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik