Foci

A Honvéd tulajdonosa beszólt Thomas Dollnak

George F. Hemingway az nb1.hu-n vezet blogot, hétfői bejegyzésében pedig a Ferencváros elleni Magyar Kupa-meccs volt a téma. A kispesti klubtulajdonos hosszan fejtegeti, hogy kezezés előzte meg a Fradi első találatát, ami így értelemszerűen szabálytalan volt. Igaz, szerinte csak annak volt egyértelmű, aki látta a visszajátszást. És akkor itt el is érkezett az a pont, amikor odaszólt Thomas Dollnak:

„A mérkőzés után vártam, hogy a Ferencváros vezetőedzője megemlíti, hogy csak egy szabálytalan góllal nyerték meg a mérkőzést, és jól leteremti a játékvezetőt. Csalódtam, amikor az általában rendkívül kritikus Doll mester szó nélkül elment a meg nem érdemelt győzelmet biztosító ítélet mellett. Na, majd talán jövő héten.”

Az ominózus gól (forrás: csakfoci.hu):

A szurkolóknak is üzent, azt írta, nincs semmilyen összeesküvés a Honvéd ellen, játékvezetői tévedésről van szó, ez benne van. De örül annak, hogy a kispesti drukkerekre amúgy sem jellemző

az összeesküvés elméleteket gyártó alpári, gyanúsítgató, a játék résztvevőit megszégyenítő stílus.

A Honvéd és a Fradi nyolcaddöntős párharcának visszavágóját majd március 1-jén rendezik. A Ferencváros került 2-1-es előnybe hazai pályán.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik