Foci

Tomiszlav Szivicsnek a Fradi olyan, mint Julia Roberts

Leisztinger Tamás, a DVTK labdarúgócsapatának tulajdonosa a Magyar Narancs múlt heti számában elég lesújtóan nyilatkozott a magyar fociról, a többi közt azt mondta, mély depresszióval és rengeteg fájdalommal jár. Ez téma volt a csapat pénteki sajtótájékoztatóján is, ahol Szabó Tamás ügyvezető igazgató elmesélt egy történetet, ami szintén csalódást okozott Leisztingernek: az egyik diósgyőri vezetőedző, miközben náluk dolgozott, a Ferencvárosnak ajánlgatta magát. A rangado.hu kereste meg azokat az edzőket, akik akkor dolgoztak a klubnál, amikor már Szabó Tamás is a DVTK-nál volt.

Tomiszlav Szivics, Bekő Balázs és Egervári Sándor is kijelentette: nem róluk van szó.

Szivicset a lap egy korábbi nyilatkozatával is szembesítette, 2009-ben még azt mondta, egy napon szívesen lenne a Ferencváros vezetőedzője. A télen a Mezőkövesdhez szerződött tréner erre azt felelte:

Mondjon nekem két olyan edzőt Magyarországon, aki nem gondolná így! Biztosan szép kihívás lehet az FTC-t, a Videotont vagy az Újpestet is vezetni, nem tudom mi a baj ezzel? Julia Robertset is szívesen megismerném… Egy biztos, soha nem hívogattam a ferencvárosi vezetőket.

A rangado.hu megkereste a Ferencvárost is, hogy valóban volt-e olyan DVTK-edző, amely megkereste őket, de a klubtól nem kívántak válaszolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik