Foci

Mesterhármast lőtt, pedig elrontott egy büntetőt is

Roberto Inglese nagy napja volt a vasárnap a Serie A-ban. A Chievo 25 éves csatára ugyanis mesterhármasig jutott a Sassuolo elleni idegenbeli bajnokin a 24. fordulóban. Pedig a támadó még egy tizenegyest is kihagyott az 5. percben, miután csapata emberelőnybe került egy kiállítás után.

Inglese a 39., az 57. és a 67. percben talált a kapuba, miután Alessandro Matri még a tíz emberrel játszó hazaiaknak szerezte meg a vezetést a 24. percben. Érdekesség, hogy a támadó a mérkőzést megelőzően góltalan volt az idei szezonban.

Az egy héttel ezelőtti győzelem után ismét vereséget szenvedett a Palermo. Balogh Norbert és Sallai Roland csapata ezúttal az Atalanta gárdájától kapott ki 3-1-re. Balogh csereként a 84. percben lépett pályára és kapufát lőtt az utolsó másodpercekben, míg a sérülésből felépülő Sallai a kispadról nézte végig az összecsapást.

A Torino 15 perc után már 3-0-ra vezetett a Pescara ellen, majd a 61. percben már 5-0 állt az eredményjelzőn, végül “csak” 5-3-ra nyertek a vendéglátók.

Hozta a kötelezőt az Inter, a Juventus elleni vesztes rangadó után a Pioli-csapat 2-0-ra verte a nem túl acélos Empolit.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Eredmény – Serie A, 24. forduló

Internazionale-Empoli 2-0 (1-0)
Palermo-Atalanta 1-3 (1-2)
Sassuolo-Chievo 1-3 (1-1)
Torino-Pescara 5-3 (3-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik