Foci

Havi 8 millió forintot is lehet keresni az NB I-ben

Állandó téma itthon, hogy mennyit keresnek a magyar labdarúgók az NB I-ben, a klubok azonban nem szeretik ezt nyilvánosságra hozni, így hivatalos adatok nincsenek. Az RTL Klub Fókusz című műsora is ezzel foglalkozott kedden, az egyesületek azonban elutasítóak voltak. A csatorna így a saját információira alapozva hozta nyilvánosságra a legjobban kereső magyar játékosok nevét.

Íme a toplista, talán senkit sem fog meglepni, hogy a Ferencváros és a Videoton adja a legtöbb játékost az első tízbe:

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

Kis kiegészítés a táblázathoz: Az RTL nem tért ki arra, hogy a feltételezett fizetések nettó, vagy bruttó bérek – szerintünk nettó értékben egyetlen magyar labdarúgó sem keres ekkora összeget.

Továbbá honlapunk információja szerint ennyit senki nem keres a DVTK-nál, mint ami Elek Ákosnál és Lipták Zoltánnál fel van tüntetve. A Ferencvárosi fizetéseket is fenntartással fogadjuk, mi több Pintér Ádám pedig már eligazolt a Ferencvárosból a német másodosztályú Fürthbe.

Azt már egy ideje tudni, hogy légiósaink közül Dzsudzsák Balázs egymilliárd, Szalai Ádám több mint 500 millió, Huszti Szabolcs pedig 378 millió forintot keres éves szinten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik