Foci

Brémában tagadják Kleinheisler nyelvi problémáit

Az ATV.hu vette a fáradságot és felkérte a Werder Bremen “illetékes elvtársát”, jelesül Norman Ibenthalt, a brémaiak sajtósát, hogy tegyen már igazságot Kleinheisler László ügyében.

Korábban a játékos menedzsere azzal magyarázta a 11-szeres válogatott labdarúgó újabb kölcsönadását – a Bundesliga1-es Dramstadt helyett ezúttal az NB1-es Fradiba jön fél évre -, hogy a játékos nyelvi és mentális problémákkal küzd, ezért nem tudja stabilizálni a helyét egyelőre, de amint megoldódik ez a problémája örömmel várják vissza Brémába.

Urbán Flórián egy óvatlan, de nyilvános facebook bejegyzésben erre úgy reagált;

Miért nem lehet kimondani! Fiam szar vagy, nem ütöd meg a Bundesliga kettő szintjét sem menjél haza lötyögni ahonnan jöttél… Mekkora paraszt vetítés folyik ebben az országban…

Nos, a lap kérdésére  Ibenthalt úr úgy reagált, az téves információ, miszerint Kleinheislernek nyelvi és mentális gondjai miatt adták újra kölcsön:

 Csak Kleinheisler sportteljesítményének a fejlődésén múlik, hogy a labdarúgó visszakerül-e a patinás klubhoz.

Mindenképpen érdekes, hogy míg Kleinheisler “sportteljesítménye” német környezetben egyelőre nem éri el a Brémának elfogadható szintet, addig a válogatottban Bernd Storck és Andy Möller (szintén németek) kezei közt és magyar játékosközegben egészen kimagasló teljesítményre volt képes az Európa-bajnokságon. Például az osztrákok ellen az UEFA a meccs emberének választotta és két tekintélyes lapnál is bekerült az álomcsapatba.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik