Foci

Wenger lökdöste és szidta a negyedik játékvezetőt, komoly büntetésre számíthat

Egészen drámai végjátékot hozott az Arsenal és a Burnley vasárnapi meccse az angol labdarúgó-bajnokságban. A londoniak 1-0-ra vezettek, amikor a 93. percben tizenegyeshez jutottak a vendégek, Arséne Wenger pedig ezt már nem bírta idegekkel, elküldték a kispadtól, majd ezután még összeveszett a negyedik játékvezetővel, Anthony Taylorral, akivel vitatkozott egy sort, majd löködni kezdte, amikor a játékoskijáróból is el akarták küldeni.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) hétfőn közölte: vizsgálatot indítottak Wenger ellen az elfogadhatatlan viselkedése miatt, a löködés mellett ugyanis szidta is Taylort.

Bár a francia szakember a mérkőzés után azt mondta megbánt mindent, komoly büntetésre számíthat. Kedd este 6-ig van lehetősége megmagyarázni a történteket az FA-nek.

Gray egyébként belőtte a büntetőt, amivel egyenlített a Burnley, de a meccset végül így is az Arsenal nyerte meg, Sánchez a 98. percben szintén tizenegyesből volt eredményes. Az Ágyúsok tíz emberrel fejezték be a találkozót, Xhakát a 65. percben állították ki. (Fotó: Getty Images Hungary/Backpage Images/Ben Queenborough)

Az incidens:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik