Foci

Magyar származású, korábbi Celtic és Valencia-csatárt vehet a Fradi

A GOAL Magyarország értesülései szerint az OTP Bank Liga címvédője, a Ferencváros a spanyol másodosztályból erősíteni meg keretét. A portál információ szerint a zöld-fehérek a Rayo Vallecano venezuelai-magyar kettős állampolgárságú csatárát, Nicolás Ladislao Fedor Florest, azaz közismertebb nevén Mikut nézték ki maguknak.

A 31 éves futballista édesapja magyar, édesanyja venezuelai. A támadó Venezuelában született, ahonnan 2001-ben, 16 évesen került a Valencia utánpótlásába. A nagy múltú együttes első csapatában két meccsen lépett pályára, majd évekig kölcsönadták.

2010-ben megvette a Getafe, ahol 96 meccset játszott és 26 gólt szerzett a La Ligában. Egy évig erősítette a skót Celticet is, akikkel bajnokságot és kupát nyert.

Miku 2015 februárjában került a jelenleg a spanyol másodosztályban érdekelt Rayo Vallecanóhoz. Ebben a szezonban 10 bajnoki találkozón és egy kupamérkőzésen jutott szóhoz, egy góllal és két gólpasszal segítette csapatát.

51 alkalommal viselhette a venezuelai válogatott mezét, ezeken a találkozókon tizenegy gólt rámolt be az ellenfelek hálójába.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik