Foci

NB1: Elküldi csapatkapitányát a Loki

Szakály Péter (szakály péter, )
Szakály Péter (szakály péter, )

A szakmai stáb és a klubvezetés döntése értelmében Szakály Péter tavasszal már nem a DVSC csapatát erősíti. A középpályás 2008 óta 211 NB1-es mérkőzésen viselte a Loki mezét, ezalatt 49 gólt szerzett. A döntés azért is meglepő, mert Szakály eddig kulcsjátékosnak számított, ő szabta a fazont a Nagyerdei Stadionban. Ősszel 12 bajnokin és négy Európa Liga mérkőzésen lépett pályára, de úgy látszik, a portugál Leonel Pontes mester elégedetlen volt vele.

A hatszoros válogatott labdarúgó még csak 30 éves, nyilván lesz iránta kereslet, ahogy Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János iránt is. Ők sem a a DVSC első csapatával kezdik a felkészülést. Az említett labdarúgókat szintén el, vagy kölcsönadják őket.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Új játékosok igazolásával kapcsolatban folynak az egyeztetések. Kölcsönből visszatért Barna Szabolcs, aki ősszel Nyíregyházán futballozott és Varga Kevin, aki Balmazújvárosban játszott. Rajtuk kívül még négy fiatal, Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez – számolt be a DVSC.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik