Foci

Premier League: gyors gól döntött az év utolsó mérkőzésén

Szuperrangadóval befejeződött be 2016-ra az angol labdarúgó-bajnokság. A Premier League 19. fordulójában szombat este a találkozó előtt második Liverpool fogadta a harmadik Manchester Cityt. A vendégeknél visszatérhetett a kezdőbe Sergio Agüero, aki letöltötte négymeccses eltiltását, melyet a Chelsea elleni ámokfutásáért kapott.

Mindkét együttes letámadással kezdett, és az első gólra sem kellett sokat várni. A 8. percben Lallana bal oldali beadása után az érkező Wijnaldum megelőzte Kolarovot, majd gyönyörű mozdulattal a jobb alsóba bólintott (1-0).

Az első félidő hátralévő részében adódott még kisebb-nagyobb lehetőségét Mignolet és Bravo kapuja előtt, is de újabb gól már született.

A fordulást követően lendületbe jött Pep Guardiola legénysége, de egy David Silva lövést leszámítva nem igazán tudtak helyzetet kialakítani. A manchesteri alakulat mezőnyfölényben futballozott, Jürgen Klopp együttese a kontrákra épített a mérkőzés utolsó negyedében is.

Gól azonban már nem született, így a City a negyedik vereségét szenvedte el. Győzelmével a Pool visszaállította a hatpontos különbséget a Chelsea-vel szemben.

Fogadj élőben most vagy soha a Tippmixproval!

Eredmény – Premier League, 19. forduló

Liverpool – Manchester City 1-0 (1-0)
Gólszerző: Wijnaldum (8.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik