Foci

Gera Zoltán és a többiek – mutatjuk 2016 legnagyobb góljait

Nagyot ment a magyar labdarúgó-válogatott 2016-ban. A franciaországi Európa-bajnokságon csoportelsőként jutott tovább az F-jelű kvartettből, majd a nyolcaddöntőben derekasan helytálltak fiaink Belgium ellen.

Az Eb legjobb meccsét Magyarország játszotta Portugália ellen (3-3), Gera Zoltán adta meg a mérkőzés alaphangját a 19. percben.

A magyar középpályás gólja lett egyébként az Eb legszebbjeXherdan Shaqirié sem volt éppenséggel csúnya, a svájci játékos a lengyelek elleni nyolcaddöntőben ollózott a bal alsóba.

Az Eb-címet a portugál Éder távoli lövése döntötte el, pályafutása egyik -, ha nem a – legfontosabb gólját lőtte a 28 éves támadó.

Luís Suárez Espanol elleni gólja Lionel Messi szólója miatt kívánkozik ide. Az argentin szupersztár egy kötény után csinált bolondot a városi rivális komplett védelméből.

Szintén a kisebbik barcelonai csapatot szomorította Cristiano Ronaldo. A portugál csatár mesterhármast szerzett januárban az Espanol ellen (6-0), második gólja különösen mutatósra sikeredett.

Marko Grujic a Liverpool egyik nagy ígérete. A 20 éves szerb középpályás a Barcelona elleni felkészülési mérkőzésen szerzett káprázatos fejesgólt.

Vissza a bombákhoz: a Bayern München csak nagy nehezen tudta megverni Kleinheisler László Darmstadtját. A mérkőzést végül Douglas Costa felsőléces bombája döntötte el.

Juan Cuadrado a jobb szélről tört be a tizenhatoson belülre, majd éles szögből lőtte szét a kaput a Lyon elleni Bajnokok Ligája-meccsen.

Alexis Sánchez elfektette védőjét, majd csodálatosan emelt a kapuba a Ludogorec ellen BL-találkozón.

Nikolics Nemanja télen elhagyja a Legia Varsó csapatát, és a Chicago Fire együtteséhez szerződik.. A 28 éves támadó első BL-gólját a Borussia Dortmund elleni őrült (8-4) meccsen szerezte, az Ekstraklasában 56 meccsen 40-szer köszönt be.

Most vagy soha. Fogadj élőben a Tippmixpron télen is!

Papiss Cissé értelmezhetetlenül nagy luftjával búcsúzunk, ennél bravúrosabb gólt nem nagyon lehet lőni még véletlenül sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik